News

La Dra. Vilaplana és la veu experta al vídeo divulgatiu de La Marató sobre malalties infeccioses

- Institutional

Arrenca la campanya de sensibilització de La Marató de TV3, que el diumenge 17 de desembre es dedicarà a les malalties infeccioses

La Dra. Vilaplana, IP de la Unitat de Tuberculosi Experimental a l'Institut Germans Trias i Pujol (IGTP), protagonitza el relat del vídeo per a la campanya de difusió i sensibilització

El vídeo es projectarà a les prop de 5.300 conferències divulgatives previstes abans del 17 de desembre i està protagonitzat per la Dra. Cristina Vilaplana. La investigadora de l'IGTP hi actua de veu experta, explicant des de la vessant científica i assistencial de diversos casos de malalties infeccioses, que s'il·lustren amb casos i testimonis reals. Tot, amenitzat pel tema musical que la banda de trap català P.A.W.N. Gang ha creat especialment per difondre el coneixement sobre les malalties tractades. En l'audiovisual també hi participa l'actriu Clara Moraleda, coneguda a YouTube com a Leopolda Olda.

El vídeo s'ha presentat en roda de premsa, juntament amb la campanya de sensibilització i altres materials per entendre l'ampli ventall i complexitat de les malalties infeccioses que, cal recordar, són responsables d'1 de cada 3 morts al món.

La campanya de difusió i sensibilització social arrenca aquesta setmana i s'allargarà fins el dia de La Marató d'aquest any, el diumenge 17 de desembre, que en serà la 26a edició.