News

L'IGTP i altres centres de recerca del Campus Can Ruti participen en la Setmana de la Ciència 2016

- Campus Can Ruti

Alumnes de primer i segon de batxillerat de l'INS Julia Minguell, l'INS la Llauna, el Col·legi Badalonés i  el Col·legi Cultural  van assistir a dues conferències a l'Hospital Germans Trias. Amb "A Can Ruti fem recerca" Dr. Manel Puig, director de l'IGTP, va explicar el gran ventall de recerca en salut que es du a terme al Campus Can Ruti i va explicar la seva experiència de ser metge i investigador.   Desprès, la investigadora principal Dra. Gisela Nogales va donar una xerrada, "Grup de Recerca en malalties neuromusculars i neuropediàtriques: claus per a alumnes amb vocació de recerca" amb imatges molt Badalonines per explicar la vida apassionant de la recerca.

Els alumnes es van dividir en diversos grups per visitar el Banc de Sang i Teixits, àrees de l'Hospital Germans Trias, I'Institut Català d'Oncologia, Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, l'Institut Guttmann, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Unitat Polivalent d'Investigació Clínica.  Un altre grup va visitar les instal·lacions d'IrsiCaixa Institut de recerca de la Sida, la Fundació Lluita contra la Sida i el CEEISCAT i 20 alumnes va pujar a l'IGTP per conèixer els laboratoris i parlar amb els joves investigadors que hi comencen la seva carrera d'investigació.

Aquestes activitats estan coordinats per a la Unitat de Dinamització i participació Educativa de l'Ajuntament de Badalona i el Servei Educatiu de la Ciutat de Badalona del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, dins del marc de les Jornades Científiques de Badalona.

Darrerament en un altre visita, un grup d'alumnes de primer i segon de batxillerat del Col·legi Maristes Valldemia Mataró van visitar l'hospital, l'Institut Guttmann i també l'IGTP.