Contacte

IGTP, Edifici Mar
Carretera de Can Ruti
Camí de les escoles, s/n
Campus Can Ruti
08916 Badalona
Barcelona, Spain

GPS: 41º29'4.974''N ' 2º14'20.379'' E

Envia un mensaje a l'IGTP mitjançant el formulari

*Els camps són obligatoris

L'emplenament de dades personals és obligatori per registrar-me al lloc web i obtenir un accés complet als seus continguts i serveis. L'usuari és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades personals que subministri, quedant la FUNDACIÓ INSTITUT DE RECERCA EN CIÈNCIAS DE LA SALUT GERMANS TRIAS I PUJOL (IGTP) exonerada de qualsevol responsabilitat al respecte.

Les dades personals que subministri l'usuari passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat de FUNDACIÓ INSTITUT DE RECERCA EN CIÈNCIAS DE LA SALUT GERMANS TRIAS I PUJOL (IGTP) que serà tractat de forma confidencial conforme a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades Personals.

Mitjançant el subministrament de les seves dades, l'usuari autoritza el tractament automatitzat de les mateixes amb les finalitats indicades pel lloc web. L'usuari podrà exercir en qualsevol moment el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades dirigint-se a la FUNDACIÓ INSTITUT DE RECERCA EN CIÈNCIAS DE LA SALUT GERMANS TRIAS I PUJOL (IGTP) amb domicili social a la carretera de Can Ruti, camí de les Escoles s/n, edifici del Laboratori de Recerca, Badalona, 08916 o bé contactant amb aquesta societat a través de la següent adreça de correu electrònic:igtp@igtp.cat