At the IGTP TODAY

Notícies

- Amics deCan Ruti

El web ‘Heroi sense capa’ i les mascaretes ECOMASC dediquen un percentatge de vendes a la recerca biomèdica sobre la COVID19 de l’IGTP

L'IGTP està rebent el suport de diverses iniciatives per recaptar fons per la recerca de la COVID-19. Una de les darreres accions és la proposta de l'emprenedora Berta López que destinarà el 5% de les vendes de la pàgina heroesincapashop.com a la recerca biomèdica sobre el coronavirus a l'Institut. La línia DSTIL de l'empresa Iglesias Moda també dedica un percentatge, un 20%, de les vendes de les seves ECOMASC a la recerca sobre aquest coronavirus que es fa a l'IGTP. 

- Amics deCan Ruti

Investigadors de l’IGTP participen d’un cicle de xerrades de divulgació científica entorn de les malalties minoritàries

Aquest divendres, 8 de novembre, a la Biblioteca Joan Coromines d'El Masnou i a la Biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres hi ha les primeres cites del cicle de conferències de divulgació científica que promou el programa Amics de Can Ruti. Es tracta de la segona edició d'aquestes xerrades divulgatives que tornen a tenir com a eix central el tema de La Marató de TV3, aquest any centrada en les malalties minoritàries. Comptarà amb la participació de professionals de l'IGTP i de l'Hospital Germans Trias.

- Amics deCan Ruti, Projectes

El projecte “Greixos i Càncer” present a la Mostra Gastronòmica de Cabrils

El projecte d'investigació 'Greixos i Càncer' ha estat present aquest mes d'agost a la 32a Mostra Gastronòmica de Cabrils. Es tracta d'un projecte format per professionals de l'ICO i de l'Hospital i Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, que promou la divulgació i recull finançament a través de la plataforma Amics de Can Ruti. L'objectiu del projecte és donar a conèixer la importància d'obrir nous horitzons en l'àmbit de la recerca oncològica, que puguin relacionar el metabolisme dels greixos en l'aparició i evolució del càncer i del pacient oncològic.