At the IGTP TODAY

Notícies

L'IGTP celebra el Scientific Retreat en un format mixt centrat en la investigació i la innovació

El segon Scientific Retreat s'ha celebrat aquests dies 14 i 15 de juny en un format mixt, emès des del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN). Una cinquantena d'investigadors han assistit presencialment a les sessions, d'acord amb les mesures de seguretat i distàncies, i unes 200 persones es van sumar a l'esdeveniment online. Des de la sessió inaugural i durant tot el Retreat es va fer palesa la demanda d'utilitzar el poder de la recerca des de l'àmbit acadèmic per aportar solucions a la salut pública, i les presentacions en van mostrar un ampli ventall d'exemples d'èxit.

- Conferències

El Segon Simposi del Campus Can Ruti sobre la integració de la perspectiva de gènere en la recerca biomèdica destaca la necessitat de la igualtat

Un dia abans del dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència s'ha celebrat el segon simposi organitzat pel grup de treball de Dones i Ciència a Can Ruti. Enguany l'eix central de la jornada ha estat la integració de la perspectiva de gènere en la recerca biomèdica, des de tots els angles. El simposi s'ha celebrat a l'IGTP amb un èxit evident de convocatòria i ha comptat amb la presència de l'Hble. Sra. Alba Vergés, consellera de Salut, que ha inaugurat la jornada.

Professionals de Germans Trias promouen la primera reunió nacional sobre Neurofibromatosis tipus 2

El passat divendres es va celebrar per primera vegada una reunió a nivell estatal per actualitzar, amb una visió global, la situació assistencial i els nous coneixements derivats de la recerca entorn de la Neurofibromatosis tipus 2 (NF2). Aquesta trobada pionera ha estat promoguda pels integrants de la unitat de Facomatosis a Can Ruti, reconeguda com a CSUR, i ha comptat amb una participació important de pacients i familiars afectats per la malaltia.

- Conferències

The 2016 SIOPEL Meeting better than ever!

This year Childhood Liver Oncology group (c-LOG), led by Carolina Armengol at the IGTP had the honour of organizing the 3-day meeting. Participants and members of the organization declared the event an overwhelming success and the best yet.