News

El Conseller de Salut, Antoni Comín i Oliveres, visita l'IGTP

El Conseller va prendre bona nota de la recerca que es du a terme al Campus Can Ruti i ha visitat els diferents edificis que s'hi estan construint

- Campus Can Ruti

Aquest  passat dimecres 16 de novembre, l'Honorable conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín, va visitar les instal·lacions de l'Institut Germans Trias i Pujol i el nou edifici de l'Institut Carreras. El Dr. Manel Puig, Director del Centre, va rebre al Conseller junt al dr. Jordi Ara, gerent de l'Area Metropolitana Nord de l'ICS, i de la Dr Beatriu Bayés, directora de l'Hospital Germans Trias.  A l'acte també hi van assistir membres del consell d'administració, directors de recerca  i diferents investigadors de l'IGTP.

El dr. Puig va realitzar una exposició on va destacar la trajectòria de l'IGTP des de la seva fundació l'any 1983 i la seva associació a la UAB l'any 2002. El Dr. Puig va mostrar dades referents a l'increment de producció científica, de reconeixement en guardons internacionals, patents i empreses spin-off, des de la creació de l'Oficina de Projectes internacionals  i de l'Oficina d'Innovació i Transferència Tecnològica.

Antoni Comín ha felicitat als investigadors pels seus esforços i ha descrit el Campus Can Ruti com un dels cinc d'asos del poker de la recerca catalana.  També ha explicat com el PERIS està dissenyat precisament la recerca d'aquesta mena, ja que la recerca destaca en tots els camps menys en la del finançament.