Job offers

VETERINARI/A RESPONSABLE DE L’ÀREA QUIRÚRGICA i DIAGNÒSTIC PER LA IMATGE DEL CMCIB

Reference:
2018/144
Deadline:

31/01/2019

DESCRIPCIÓ DE LA OCUPACIÓ:

L'IGTP precisa incorporar un/a veterinari/a amb la finalitat de realitzar la funció de Responsable de l' Àrea quirúrgica i diagnòstic per la imatge del Centre de Medicina Comparativa i Bioimatge.

ES REQUEREIX:

  • Estar en possessió de titulació de veterinari.
  • Estar en possessió de l'acreditació com a personal investigador amb animals de laboratori, així com assessor en benestar animal.
  • Experiència contrastada en anestèsia i cirurgia de grans animals, així com en l'ús de tecnologia per al diagnòstic per a la imatge en recerca pre-clínica.
  • Disposició per treballar en equip i fent tasques d'atenciói assessorament als usuaris del centre.
  • Acreditar experiència prèvia en treball amb models pre-clínics en els diferents nivells de biocontenció especificats. Acreditar experiència prèvia en la gestió de sistemes de qualitat similars a ISO.
  • Acreditar un bon nivell d' anglès

FUNCIONS:

Les tasques a portar a terme són les d'actuar com a supervisor de l'àrea quirúrgica, gestionant les sol·licituds de serveis de la zona, garantint la formació de les persones que hi treballen i supervisant els protocols i processos de treball, tan a nivell de procediments amb models pre-clínics com de manteniment de les instal·lacions i del programa informàtic de gestió. Exercir com a  anestesista i cirurgià en estudis ore-clínics, realitzar tècniques de diagnòstic per la imatge en grans animals. Realitzar tasques de veterinari responsable de la salut animal i donar suport a totes les seccions del CMCIB segons necessitats.

S'OFEREIX:

  • Contracte indefinit amb un període de prova de 6 mesos
  • El contractat/ada tindrà una jornada laboral completa
  • Salari brut anual en funció de la vàlua del candidat/a
  • Incorporació : quan ho autoritzi les mesures fiscals i financeres establertes pels Pressupostos Generals de la Generalitat de Catalunya i la normativa bàsica dels Pressupostos Generals de l'Estat

PER MÉS INFORMACIÓ:

/

PRESENTACIÓ DE SOL.LICITUDS:

Les persones interessades han d'enviar carta de motivació explicant el seu interès en el lloc, el seu CV i contacte de 2-3 referències per e-mail a l'adreça rrhh(ELIMINAR)@igtp.cat, indicant la referència de l'oferta en l'assumpte.

Després d'una preselecció de les candidatures, s'entrevistarà a les més adequades

TERMINI DE PRESENTACIÓ:

El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el dia  31/01/2019.