Eventos

Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut 2020-21

Date and time: | 09:00 - 13.30

Venue: Online /Vall d'Hebron Barcelona Campusl

El proper 28 de juny de 2021 el Vall d'Hebron Barcelona Campus Hospitalari acollirà la Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut 2020-21, en la qual es lliuraran els Premis de Recerca de l'ICS corresponents als anys 2020 i 2021 i es discutirà la situació actual de la recerca a l'ICS i al món, i de la recerca en COVID-19.

Aquest any, per tant, es farà una jornada diferent ―atès que l'any 2020 la Jornada no es va poder celebrar al Vall d'Hebron Barcelona Campus Hospitalari, com era previst, a causa de la pandèmia. Enguany sí que s'hi durà a terme, encara que en un format reduït. S'hi lliuraran els Premis a la Recerca de 2020 a les investigadores i investigadors guardonats (atès que es va decidir l'atorgament però no es van lliurar els premis) i els Premis a la Recerca d'enguany.

Durant l'acte, també hi haurà ocasió de sentir un resum de la recerca que ha estat premiada, a petició dels investigadors i investigadores, i començarem el camí cap a la normalitat, tot esperant que el 2022 es podran reprendre de nou les jornades de recerca temàtiques.

Us fem arribar adjunt el programa de l'acte, amb la informació detallada de tot. Si voleu assistir a la Jornada, us agrairem que ens ho comuniqueu a l'adreça electrònica següent: protocol.ics(ELIMINAR)@gencat.cat.