Eventos

3er Curs Bàsic translacional en Digestologia

Date and time: | tot del dia

Venue: Palau de congressos de Girona

3er Curs Bàsic Translacional en Digestologia

Un dia abans de l'inici del XXVII Congrés de la Societat Catalana de Digestologia es desenvolupa una jornada dedicaca a la formació en digestologia i endoscòpia digestiva, en la que també s'inclou el 3er Curs Bàsic Translacional en Digestologia.

El curs ofereix una oportunitat d'interacció amb un equip multidisciplinar, que presentara els enfocaments i les eïnes més innovadors des de diferents vessants experimentals, amb l'objectiu d'avançar amb la recerca de les malalties de l'aparell digestiu.   

A qui va dirigit?

Metges, biòlegs, farmacèutics, tècnics, i investigadors en general interessats en la recerca de biomarcadors diagnòstics o pronòstics de malalties     digestives. El curs també està obert a investigadors d'altres camps que treballin amb la implementació diagnòstica, o en models de predictius de resposta terapètica i/ó biomédica  

El curs és de franc per a investigadors bàsics

Els investigadors bàsics disposen de quota d'inscripció al curs totalment gratuita, així com per diferents activitats del congrés segons la seva participació (consulteu la web)

Inscripcions

El 3er Curs Bàsic translacional en Digestologia va inclòs en l'inscripció del congrés.

La inscripció al curs es fa a través de la web del congrés. A l'apartat "quotes d'inscripció", el punt 6 o 7 són els que s'han de marcar per assistir exclusivament al Curs Bàsic i Translacional en Digestologia. A l'apartat "comentaris", han d'indicar que sols s'inscriuen al curs. En el cas que els inscrits al curs volguin prorrogar l'assistència al congrés han de possar-se en contacte amb Montserrat Requena de la Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya (montserratrequena(ELIMINAR)@academia.cat).